Κουκούμιαλος Στυλιανός

Καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Ανάλυση Συστημάτων Παραγωγής/Αποθεμάτων

Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Λεωφόρος Αθηνών, Πεδίον Άρεως,
38334 Βόλος

Τηλ:

Email: skoukoum (AT) teilar.gr

Περισσότερες Πληροφορίες
Δημοσιεύσεις
Βιογραφικό Σημείωμα
Προσωπική Ιστοσελίδα

Σπουδές
  • Δίπλωμα Μηχανικού, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Βιομηχανίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, 1997
  • Διδακτορικό Δίπλωμα, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Βιομηχανίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, 2003
Σύντομο Βιογραφικό - Ερευνητικά ενδιαφέροντα

Ο Στέλιος Κουκούμιαλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και μεγάλωσε στη Χίο. Είναι Διπλωματούχος (1997) και Διδάκτορας (2003) του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Βιομηχανίας (νυν Μηχανολόγων Μηχανικών) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Την περίοδο 2004-2009 ήταν Διδάσκων Π.Δ. 407/80 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου δίδαξε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Από το 2009 είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας και Διδάσκων Π.Δ. 407/80 και Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Οργάνωσης Παραγωγής στο Τμήμα μας.

Έχει δημοσιεύσει 5 άρθρα σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και τόμους βιβλίων και έχει συμμετάσχει σε 8 χρηματοδοτούμενα ερευνητικά έργα. Είναι μέλος του ΤΕΕ.

Έχει επιβλέψει 7 διπλωματικές εργασίες στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μία πτυχιακή εργασία Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην ανάλυση και εκτίμηση απόδοσης συστημάτων παραγωγής/αποθεμάτων και στη διαχέιριση εφοδιαστικών αλυσίδων.

Επιλεγμένες δημοσιεύσεις