ΔΙΟΙΚHΣΗ

Τα όργανα διοίκησης του Τμήματος είναι η Συνέλευση του Τμήματος (Σ.Τ.), η Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης (Γ.Σ.Ε.Σ.) και ο Πρόεδρος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, ο οποίος ορίζεται από τον Πρόεδρο.
Η Συνέλευση του Τμήματος αποτελείται από τους Καθηγητές και τους υπηρετούντες λέκτορες του Τμήματος, έναν εκπρόσωπο, ανά κατηγορία, των μελών του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) και των μελών του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ), καθώς και δύο εκπροσώπους των φοιτητών του Τμήματος (έναν προπτυχιακό και έναν μεταπτυχιακό φοιτητή). Η Σ.Τ. είναι αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για όλα τα ακαδημαϊκά, διοικητικά και τεχνικά θέματα του Τμήματος.
Η Γ.Σ.Ε.Σ. είναι αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για όλα τα θέματα μεταπτυχιακών σπουδών και για όλα τα αμιγώς επιστημονικά – ερευνητικά θέματα του Τμήματος. Ο Πρόεδρος του Τμήματος είναι αρμόδιος να συγκαλεί τη Σ.Τ. και τη Γ.Σ.Ε.Σ., να μεριμνά για την εφαρμογή των αποφάσεων της Γ.Σ. και να προΐσταται των υπηρεσιών του Τμήματος.
H Σ.Τ. και η Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος συνεδριάζουν τακτικά την δεύτερη (2η) Τετάρτη κάθε μήνα, εκτός απροόπτου, και εκτάκτως, όταν προκύπτουν ανάγκες σύγκλησης.

Οι συνθέσεις των οργάνων διοίκησης του Τμήματος έχουν ως εξής:
Πρόεδρος: Καθηγητής Σπυρίδων Καραμάνος
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Καθηγητής Αθανάσιος Παπαθανασίου
Συνέλευση Τμήματος

  • Μέλη ΔΕΠ: Όλα τα μέλη ΔΕΠ (εκτός αυτών οι οποίοι βρίσκονται σε εκπαιδευτική άδεια ή σε άδεια άνευ αποδοχών)
  • Εκπρόσωπος ΕΤΕΠ: Αναστάστιος Δαφερέρας
  • Εκπρόσωπος Ε.ΔΙ.Π: Ιωάννης Λυχναρόπουλος
  • Εκπρόσωποι φοιτητών: δεν έχουν οριστεί

Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης

  • Μέλη ΔΕΠ: Όλα τα μέλη ΔΕΠ (εκτός αυτών οι οποίοι βρίσκονται σε εκπαιδευτική άδεια ή σε άδεια άνευ αποδοχών)
  • Εκπρόσωποι Μεταπτυχιακών φοιτητών: δεν έχουν οριστεί