NEA


Ημερομηνία: 24/5/2023
Τίτλος: Το Εργαστήριο Οργάνωσης Παραγωγής φιλοξενεί τον Δρα. Στέφανο Δεληκούρα, Αναπληρωτή Καθηγητή του Miami Herbert Business School του University of Miami
Περιγραφή: Ο Δρ. Στέφανος Δεληκούρας είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Οικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2003). Συνέχισε της σπουδές του στις ΗΠΑ, όπου απέκτησε MSc in Financial Engineering από το Department of Industrial and Operations Engineering (2005), MS in Economics από το το Department of Economics (2012) και PhD in Finance (2013) από το Ross School of Business του University of Michigan. Το 2013 εντάχθηκε στο Miami Herbert Business School του University of Miami ως Assistant Professor, όπου σήμερα κατέχει τη θέση του Associate Professor.

Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται σε Asset pricing, Behavioral Finance, Financial macroeconomics, Household Finance και Investor behavior.

Ο Δρ. Δεληκούρας φιλοξενείται στο Εργαστήριο Οργάνωσης Παραγωγής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του άδειας (sabbatical) από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο 2023.
Link1: Ιστοσελίδα Δρος Στέφανου Δεληκούρα
Link2:
Photo1:
Photo2:
Photo3:

Επιστροφή