ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Ημερομηνία: 23/3/2020
Τίτλος: Ενημέρωση για διαδικτυακά μαθήματα
Περιγραφή: Σχετικά με τα μαθήματα εξ' αποστάσεως που έχετε ενημερωθεί ήδη και ξεκινάνε επίσημα πλέον από σήμερα 23/3/2020 σας ενημερώνουμε ότι:

1. Από τον Καθηγητή σας θα ενημερωθείτε για το αν το μάθημά του θα γίνει διαδικτυακά και με ποιόν τρόπο. Αν έχετε σύνδεση με το e-class ελέγξτε τα μάθήματα που σας ενδιαφέρουν γιατί η πλατφόρμα e-class έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για εξ' αποστάσεως εκπαίδευση.

2. Αν ενημερωθείτε πως το μάθημα θα γίνει μέσω της πλατφόρμας MS-TEAMS, για να ετοιμάσετε την συσκευή (pc, tablet, mobile phone) από την οποία θα παρακολουθήσετε το μάθημα, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες https://it.uth.gr/kb/ms-teams-syndesi-kai-hrisi.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο για φοιτητές.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Όπως αναφέρεται και στο παραπάνω link πρέπει να ενεργοποιήστε το λογαριασμό σας στο Δήλος365 (https://it.uth.gr/services/office-365) με την είσοδό σας στο Δήλος.
Επίσης, όσοι έχετε στο παρελθόν αντιμετωπίσει προβλήματα με το ΔΗΛΟΣ365 έχουν γίνει reset στα προβληματικά account οπότε μπείτε εκ νέου ώστε να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας στο ο365.uth.gr πριν κάνετε τα παρακάτω βήματα.
 
3. Συνδεθείτε στο MS-TEAMS (login) με βάση το λογαριασμό σας στο email του Πανεπιστημίου.

4. Κάντε join στο μάθημα με βάση το e-CODE (ή Team Code) που θα βρείτε στην eΓραμματεία δίπλα στο όνομα του μαθήματος ή στις ανακοινώσεις στο e-class του μαθήματος

5.  Παρακολουθείτε το ms-teams λίγο πριν κάθε μάθημα που θα γίνεται ώστε να κάνετε join ΧΩΡΙΣ VIDEO & ΗΧΟ και να μείνετε χωρίς αυτά μέχρι να σας καλέσει για ερωτήματα ο Διδάσκων οπότε ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ κάνει κάποιος un-mute τον ήχο του και μόλις τελειώσει η ερώτησή του ξανακάνει MUTE.

6. Για τυχόν προβλήματα που θα συναντήσετε παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τεχνικό του τμήματος στο 74074 ή στο nxol@uth.gr σε πρώτη φάση και αν δεν βρεθεί λύση τότε με το κέντρο δικτύου teledu@uth.gr


 
Link1:
Link2:
Photo1:
Photo2:
Photo3:

Επιστροφή