Μετακίνηση

Δρομολόγια Λεωφορείων | Δρομολόγια Τραίνων

Φτάνοντας στον Βόλο (χάρτης του Βόλου)
Ο σταθμός των υπεραστικών λεωφορείων καθώς και ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον συνεδριακό χώρο του συγκροτήματος Τσαλαπάτα, απόσταση που μπορεί να διανυθεί με τα πόδια.
Για να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων  ή τον σιδηροδρομικό σταθμό μπορείτε να πάρετε :
α) το αστικό λεωφορείο Νο.5 το οποίο ακολουθεί τη διαδρομή Οδός Γρ.Λαμπράκη-Οδ.Ιάσονος-Οδ.Πολυμέρη-Αγριά-Κάτω Λεχώνια-Άνω Λεχώνια,  http://astikovolou.gr  (η αφετηρία των αστικών λεωφορείων βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων)
β) ταξί 

Χώρος Διεξαγωγής Συνεδρίου

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολυχώρου Τσαλαπάτα στη συνοικία Παλαιά του Βόλου (Διεύθυνση: Γιαννιτσών & Λαχανά, Παλαιά, Βόλος 38334, τηλ.: 24210 24855).
Το συγκρότημα Τσαλαπάτα βρίσκεται στη είσοδο του κέντρου του Βόλου ακριβώς απέναντι από τη συμβολή των οδών Λαρίσης και Αθηνών. Η οδός Λαρίσης είναι η είσοδος από την νέα Εθνική οδό της κατεύθυνσης από Θεσσαλονίκη, ενώ η οδός Αθηνών η είσοδος από τη νότια πλευρά του Βόλου. Η είσοδος της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων βρίσκεται στη Στοά Τέχνης του συγκροτήματος. Υπάρχει άνετος και δωρεάν χώρος στάθμευσης μπροστά από την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος Τσαλαπάτα στην οδό Βότση (ακριβώς δίπλα στα ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου). Επίσης μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες και τηλεφωνικά στο 24210-24855).
Το Συγκρότημα Τσαλαπάτα βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από τα κτίρια της Πολυτεχνικής Σχολής του Π.Θ., η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σέκερη και Αθηνών δίπλα από τα ΚΤΕΛ του νομού Μαγνησίας.


 

Επίσης, σε απόσταση 25 λεπτών από το Βόλο βρίσκεται ο Κρατικός Αερολιμένας Νέας Αγχιάλου (κάτω αριστερά στον χάρτη). Η διαδρομή από τον Κρατικό Αερολιμένα μέχρι το Βόλο καλύπτεται από τακτική συγκοινωνία.